Oktober 2016 hvor vi var med Costa Pacifica på Malta.

– Bliver man ikke idiot af at være spærret inde på et skib i så lang tid?

Det er formentlig det spørgsmål vi har fået stillet flest gange, når vi har fortalt, at vi skulle på endnu et krydstogt.

Nåh ja, og så spørgsmålet om ikke krydstogter kun er for rige amerikanere.

Det er muligt at rige amerikanere kan lide at tage på krydstogt, men en ting er sikkert, det kan vi og mange tusind andre helt almindelige danskere også.

Vi er en familie på fire, bestående af mor og far, samt to drenge født i hhv 2007 og 2010 – og vi elsker at være på krydstogt. Det er for os den helt perfekte ferieform, hvor vi oplever steder, som vi kun turde drømme om. Samtidig med, at vi vores værelse ombord på de mest fantastiske skibe, der er vores base under ferien.

Der er desværre bare så mange fordomme og forkerte opfattelser af hvad et krydstogt er, og derfor besluttede vi at lave en hjemmeside om det at tage på krydstogt.

Vores mål er at klæde dig godt på til dit første (eller måske næste) krydstogt og samtidig vise dig, at det er meget billigere at tage på krydstogt end hvad mange tror. Det er nemlig ikke kun rige amerikanere, der har råd til at tage på krydstogt. Faktisk kan det være billigere for dig og din familie at tage på et krydstogt, fremfor at tage den sædvanlige charter-tur til Mallorca eller en af de græske øer.

Vi har brug for din hjælp!

Hvor meget vi end har lyst til at tilbringe alle ferier på et krydstogt, så elsker vi også at tage på skiferie….og at tage på forlængede weekender i Berlin eller på et af de tyske badelande.

Ja, vi rejser meget…..som i rigtig meget. Fik jeg fortalt, at vi også har en campingvogn, som bruges 6 måneder om året?

Men tilbage til krydstogterne. Vi kan desværre ikke være på krydstogt hele tiden og derfor vil vi meget gerne høre fra DIG, hvis du har været på et krydstogt, som du ønsker at anbefale til andre. Det kan være at skibet var helt fantastisk eller at den rute du var på, var enestående.

Uanset hvad, så må du meget gerne skrive et gæsteblogger-indlæg, komme med en kommentar til vores artikler eller skriver til os direkte på mail@vielskerkrydstogt.dk

Vi er kun interesseret i, at oplysningerne her på siden afspejler virkeligheden!

Skriv til os på: mail@vielskerkrydstogt.dk

1000 tak 🙂

SEOhaj
Birkemose Allé 37, DK-6000 Kolding
mail@vielskerkrydstogt.dk

OBS:

Alle de hoteller, krydstogtskibe, destinationer, produkter og tjenester som vi sammenligner, anbefaler og skriver om her på siden, er steder og ting som vi selv har testet eller som er testet af gæstebloggere.

Der kan forekomme affiliate links på hjemmesiden, hvilket vil sige, at vi får udbetalt en provision, hvis du klikker på et link eller køber et produkt. Dette har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet eller opholdet. Du får det ALTID til vores samarbejdspartneres laveste pris!